Anda Di Sini : Laman Utama > Mengenai Kami

Jemputan Model Peperiksaan Peraturan-peraturan Pengangkutan FIELDCON (online)

Di sini kami ingin memperkenalkan www.fieldcon.org kepada kamu,supaya dapat mendatangkan manfaat kepada masyarakat.

Pada zaman terkini, komputer sudah mengganti kertas dan menjadi media massa yang paling popular. Bukan ini sahaja, Kementerian Pengangkutan Malaysia juga telah mengguna sistem komputer untuk menjalani peperiksaan peraturan-peraturan pengangkutan.Pada masa kini, calon-calon Malaysia perlu membaca buku yang bosan dengan bahasa melayu untuk menyediakan peperiksaan peraturan memandu. Inilah menyusahkan calon-calon yang tidak pandai dalam bahasa melayu. Tapi, FIELDCON akan mengatasi masalah ini dengan menyediakan website yang merangkumi 3 bahasa utama.

Www.fieldcon.org ini merangkumi 3 bahasa utama iaitu bahasa cina, bahasa inglish dan bahasa melayu. Calon-calon boleh belajar online sambil membuat soalan-soalan model dan sistem akan memberi markah dengan seterusnya. Hampir semua soalan bagi setiap calon adalah berbeza. “Count-down” sistem juga disediakan. Gambar-gambar yang berkenaan disediakan bersama dengan soalan-soalan. Calon-calon boleh membuat rekod tentang soalan selepas model peperiksaan dan juga boleh membuat pembetulan.

Dipersilakan anda melawati www.fieldcon.org untuk memdapat informasi yang lebih teliti. Selain itu, kami meminta dapat menghubungkan laman web kita antara satu sama lain supaya memudahkan orang lain melayari laman web kita. Dengan segala hormatnya kami mengucapkan ribuan terima kasih dahulu.

Sekian Terima Kasih

 

Fieldcon Automation
Address  Taman Sri Putri
Tel 6019-7548907
Fax 07-6623846
Email fieldcon@fieldcon.org
© Copyright Fieldcon.org 2008 All Right Reserved.
Powered By eZ Find Solution
We have English Chinese Melayu Version